За нас

Клиентите ни познават Кенар като марката с най-дълга история, но може би не знаят, че тя е свързана лично с основателя на компанията Заре Шахбазян – кръстена е на неговата баба Канар, която приготвяла вкусни домашни салати и ястия. Любовта към храната и към хората са наследството, което съхраняваме и развиваме всеки ден.

Талар е синоним на традиция, сигурно партньорство и лично отношение към нуждите на клиента. С над 29-годишен опит в сферата на хранително-вкусовата промишленост, ние работим с водещи вериги хипермаркети и ресторанти и приготвяме продукти за техните собствени марки. С Private Label удовлетворяваме изискванията на професионалистите, на нашите бизнес партньори и едновременно с това – на всеки отделен човек. Традиция на трапезата е марка, основана на принципите на Талар Фуудс: вкус-традиция-пестене на време-удобство.

Производството на Талар Фуудс

Талар Фуудс ЕООД е част от Азира Фууд Холдинг АД от 2016 година, като Азира Фууд Холдинг АД действа като управляващо дружество за компанията. Производството на Талар Фуудс е базирано в нова модерна производствена база с местоположение село Гара Елин Пелин. Новото предприятие е с усъвършенствани производствени линии и оптимизирани технологични решения. Произвежда над 5 000 тона салати и готови храни годишно. Локацията е с отлична логистична връзка с автомагистала Тракия и големи логистични центрове на други производители, партньори и клиенти.

Високо качество на продукцията

Талар Фуудс е сертифицирана по ISO 9001:2015. В производствената база е внедрена НАССР (система за безопасност на храните). Контролът е постоянен във всеки етап от производствения процес. Корпоративна политика по качество и безопасност на храните.

Работа в Талар Фуудс

Ние в Талар Фуудс вярваме, че хората не са просто ресурс, а най-ценният ни капитал, в който отговорно инвестираме. Всеки служител за нас е значим, а всеки клиент се превръща в наша мисия. Към служителите си се отнасяме, както към клиентите си – с индивидуален подход при привличането, задържането и мотивирането им. Пред нас стои предизвикателството да ви осигурим възможност да разгърнете потенциала и талантите си и да повишите компетентността си. Доверете ни се!

Чувствайте се свободни да се свържете с нас

Контакти

Update your browser for the best viewing experience / Моля обновете вашият браузър за най-добро потребителско изживяване